Uspešna izvedba zimske pohodniško-tekaške prireditve Velenje Trail 2023 v zahtevnih razmerah

V soboto, 2. decembra 2023, se je v Velenju odvijala zimska pohodniško-tekaška prireditev Velenje Trail 2023, ki je privabila številne ljubitelje gorskega teka in pohodništva. Kljub zahtevnim vremenskim razmeram je prireditev privabila lepo število udeležencev iz kar 9 držav. Tekači so se lahko odločili med dvema trasama, ki sta ponujali različne izzive. Kratka trasa z imenom Pozoj, dolga 18 km…

More

Še par dni!

Tekači in pohodniki,

verjamemo, da smo že vsi v nizkem štartu in pripravljeni, saj nas le še nekaj dni loči do Velenje Trail 2023. Ker vemo, da ste z mislimi že na čudovitih stezicah Pozoja in Mastodonta, smo pripravili nekaj priporočil in nasvetov, da bo prihod na prizorišče lahkoten in nabit s pozitivno energijo!

More

Tekaško druženje v sodelovanju z Julian Alps Trail

V sredo, 17. maja 2023 ob 17:30 uri bomo v sodelovanju z Julian Alps Trail odtekli našo, že dobro znano, traso Pozoj.Čaka nas 17 kilometrov čudovitih stezic, 800 metrov razburljivih višincev, top družba ekipe Velenje Trail in Julian Alps Trail ter zabavno druženje s pogostitvijo & nagradami na koncu teka.Prijavite se tukaj https://bit.ly/3UfrSR!

More

Velenje Trail ekipa ima dva nova člana

Veseli in ponosni smo, da sta se nam pridružila dva nova člana ekipe. Med nami pozdravljamo Uršo Verdev, ki bo skrbela za administracijo in Uroša Buriča, ki nam bo pomagal pri tehničnih stvareh in logistiki. Dobrodošla!

More

Gremo na 1. ogledno turo

V soboto, 1. 4. 2023 vas ekipca Velenje Trail peljemo na 1. ogledno turo. Letos smo se odločili, da izpeljemo več oglednih tur po različnih delih trase Pozoj in nove trase Mastodont. Tokrat se bomo podali na 13 kilometrsko turo in se povzpeli na Radojč ter Ramšakov vrh. Razdelili se bomo v 3 skupine:– brzaki (hitrejši tekači)– uživači (tekači, ki…

More

Velenje trail 2023 bo!

Ni hec, zacahni si 2. december 2023! Ekipa Velenje Trail je pričela z rednimi sestanki. Določili smo datum Velenje Trail 2023. To je 2. december 2023. Hitro si ga označi v koledarju in spremljaj naše novičke, da ne zamudiš pomembnih informacij.

More