Tekaško druženje v sodelovanju z Julian Alps Trail

V sredo, 17. maja 2023 ob 17:30 uri bomo v sodelovanju z Julian Alps Trail odtekli našo, že dobro znano, traso Pozoj.Čaka nas 17 kilometrov čudovitih stezic, 800 metrov razburljivih višincev, top družba ekipe Velenje Trail in Julian Alps Trail ter zabavno druženje s pogostitvijo & nagradami na koncu teka.Prijavite se tukaj https://bit.ly/3UfrSR!

More

Velenje Trail ekipa ima dva nova člana

Veseli in ponosni smo, da sta se nam pridružila dva nova člana ekipe. Med nami pozdravljamo Uršo Verdev, ki bo skrbela za administracijo in Uroša Buriča, ki nam bo pomagal pri tehničnih stvareh in logistiki. Dobrodošla!

More

Gremo na 1. ogledno turo

V soboto, 1. 4. 2023 vas ekipca Velenje Trail peljemo na 1. ogledno turo. Letos smo se odločili, da izpeljemo več oglednih tur po različnih delih trase Pozoj in nove trase Mastodont. Tokrat se bomo podali na 13 kilometrsko turo in se povzpeli na Radojč ter Ramšakov vrh. Razdelili se bomo v 3 skupine:– brzaki (hitrejši tekači)– uživači (tekači, ki…

More

Velenje trail 2023 bo!

Ni hec, zacahni si 2. december 2023! Ekipa Velenje Trail je pričela z rednimi sestanki. Določili smo datum Velenje Trail 2023. To je 2. december 2023. Hitro si ga označi v koledarju in spremljaj naše novičke, da ne zamudiš pomembnih informacij.

More